Saturday, February 2, 2013

Cura de frumusete iarna



Au trecut sarbatorile, a trecut concediul, vremea este rece, mohorata, deprimanta si parca nu mai avem chef de nimic. Parul nu vrea sa mai stea deloc, oricat il aranjam, pielea se usuca mai repede si greu mai gasim energia de a mai face ceva care sa ne binedispuna.
Dar nu disperati, exista solutii si pentru astfel de perioade!

Sucuri naturale
Beti dimineata pe stomacul gol un suc natural . Nu va mai pacaliti cu sucurile asa-zise naturale din super-marketuri. Nu exista asa ceva. Nu este atat de greu sa curatati cateva fructe si legume pentru un suc  plin de vitamine. Nu numai ca va va da energie, dar creste  si imunitatea, lucru de dorit in sezonul rece.  Combinatii puteti face  cu multe dintre urmatoarele fructe si legume foarte sanatoase, usor de gasit iarna: lamai, portocale, grapefruit, mere, struguri, morcovi, telina, sfecla, pastarnac, radacina de patrunjel, ridiche  neagra.


Bai relaxante
Daca sunteti stresate, faceti o baie  cu spuma, uleiuri sau saruri de baie. O sa va relaxeze simturile incredibil. Alegeti  produsele de baie   care sa va si hidrateze sau tonifieze pielea. Va fi un rasfat al simturilor. Daca va place sa faceti dus, atunci alegeti cremele de dus cu uleiuri naturale.
Incercati:

Elixir de baie cu fructul pasiunii si kiwi

Detensionant muscular cu ghimbir si centella asiatica



Tablete efervescente cu alge marine


Spumant de baie cu zmeura


Sare de baie cu cocos

Perlute de baie mocca

Ceai de baie relaxant good night

Ulei de baie cu papaya si lamaie

Lapte de dus cu ulei de masline

Gel de dus cu ulei de nuci

Gel de dus cu papaya si lamaie

Spuma de dus cu lapte de orez si vanilie


Aromaterapia
Alegeti uleiuri esentiale de fructe si combinati-le. Le puteti folosi in incapere, in cada, sau le puteti adauga la cremele de  corp.
Incercati:
Ulei de scortisoara

Aromaterapie de baie cu portocale si melisa

Saculet aromat cu ylang-ylang


Ciocolata
Ciocolata va rasfata simturile si va creeaza senzatia de buna dispozitie. Alegeti creme de corp, sapunuri, geluri de dus si masti de fata pe baza de ciocolata. Un efect deosebit al cremelor de corp pe baza de ciocolata este o nuanta aurie, usor bronzanta a pielii.

Incercati:

Spumant de baie cu ciocolata


Sare exfolianta cu ciocolata

Masca de fata cu ciocolata



Culori vesele
Culorile pot fi ele folosite  pentru  a va crea o stare de buna dispozitie. Nu va imbracati in culori sterse sau inchise doar pentru ca este vreamea mohorata. Purtati cel putin un articol colorat. Nu uitati de ruj si de blush.


 Masaj

Masajul relaxant este un rasfat minunat. Daca nu va permiteti sa mergeti la un salon, atunci puteti 
cumpara uleiuri de masaj si sa le folositi acasa. Cu cat miros mai placut, cu atat va veti simti mai bine. Alegeti esentele si dupa efectul pe care il doriti de la masaj: energizant, relaxant, tonifiant.

Ulei de masaj cu cocos si mandarine

Ulei pentru masaj cu migdale

Exfolierea si hidratarea pielii

In aceasta perioada folositi neaparat creme  hidratante atat pentru fata cat si pentru corp. Pielea se deshidrateaza foarte usor . Cel mai recomandat ar fi sa faceti macar o data pe saptamana o exfoliere a intregului corp si a tenului, si apoi sa aplicati produsele de hidratare. Eliminarea celulelor moarte ajuta ca produsul de hidratare aplicat sa-si faca mult mai bine efectul.

Incercati:

Sare exfolianta cu cocos si mandarine

Sare exfolianta cu papaya si lamaie

Sapun exfoliant pe baza de alge marine

Sare exfolianta corporala cu pepene

Ulei uscat de corp cu nuci

Unt de corp detoxifiant

Soufle aerat cu ananas si papaya

Crema hidratanta 24 de ore

Nectar hidro restitutiv

Masca cu caviar

Masca cu aur

Parul
De obicei uitam de par in aceasta perioada si arata cam neingrijit, fie de la caciula, ie de la umezeala. Folositi o masca hidratanta dupa fiecare spalare si ulei de hranire zilnic, macar pentru varfuri. Daca aveti timp sa va coafati, folositi produse de styling de calitate, care sa nu incarce parul sis a mentina coafura mai mult timp.

Incercati:

Tratament intensiv pentru par si scalp


Ser reparator pentru par

Masca de par regeneranta

Fixativ fixare  flexibila  cu ingredient organice




Sursa fotografii: www.cosmeticbeauty.ro

No comments:

Post a Comment