Wednesday, February 6, 2013

Seturi si cadouri cosmetice


Urmeaza o perioada stresanta pentru barbati si iubita de femei: Sfantul Valentin si luna martie, cu Martisorul si Ziua Femeii. Si cum florile nu mai sunt vazute de majoritatea doamnelor ca un cadou suficient in astfel de ocazii, m-am gandit sa fac o selectie cu cateva seturi cosmetic care pot fi oferite cu success cadou doamnelor carora le place sa se ingrijeasca.

Gentuta cosmetica Cocos (balsam buze+unt corp)


Setul contine balsam de buze si unt de corp cu extracte de Nuca de cocos. Acest balsam fructat, matasos pe baza de extracte de Nuca de cocos a fost creat special pentru a proteja buzele. Mai contine: unt de cacao, cu proprietati excelente de ingrijire a pielii, unt de shea, extras din nuca pomului Karite african, ulei de Jojoba – ceara extrasa din semintele arbustului Jojoba, siceara de albine – protejeaza de actiunea factorilor externi. Untul de corp conţine extracte din Nuca de cocos, cu un parfum exotic. Continutul de unt de Shea, unt de Cacao şi ulei din fruct de Masline refac şi hidrateaza pielea.

Set cadou forest Purple



Cadoul contine gel de dus, lotiune de corp, exfoliant corporal, sare de baie  si burete de baie. Pentru o piele senzuala, catifelata si perfect hidratata, pe baza de extracte de Mosc alb.

Set papaya-lamaie

Setul contine gel de dus, si unt de corp. Combinatia de uleiuri esentiale de Papaya si Lamaie au un efect revigorant asupra mintii si sufletului. Gelul de dus este foarte catifelat, bland cu pielea si are pH neutru. Continutul de unt de Shea si unt de Cacao din untul de corp hranesc si hidrateaza pielea.

Set Wellness cu Levantica

Setul contine crema de maini si spumant aromatic de baie. Crema de maini cu Levantica Herbacin Wellness combina puternica protectie a pielii cu hidratarea intensiva si cu proprietatile regenerante ale extractelor de levantica. Aceasta crema de maini, testata dermatologic, este fara parabeni, nu contine uleiuri minerale, nu contine ingrediente animale si nu este testata pe animale. Bucurati-va de uleiurile esentiale valoroase de Levantica, cu efect calmant si de relaxare, in cel mai natural mod posibil! Ideal pentru relaxarea corpului, mintii si a sufletului.


Gentuta cosmetica Mango (balsam buze+unt corp)

Setul contine balsam de buze si unt de corp cu extracte de mango. Acest balsam fructat, matasos pe baza de extracte de mango a fost creat special pentru a proteja buzele. Mai contine: unt de cacao, cu proprietati excelente de ingrijire a pielii, unt de shea, extras din nuca pomului Karite african, ulei de Jojoba– ceara extrasa din semintele arbustului Jojoba, si ceara de albine – protejeaza de actiunea factorilor externi. Untul de corp conţine extracte din mango, cu un parfum exotic. Continutul de unt de Shea, unt de Cacao şi ulei din fruct de Masline refac şi hidrateaza pielea.

Set cadou Glamour Glory

Set cadou cu vanilie si petale de trandafiri. Contine gel de dus, lotiune de corp, unt de corp si petale de sapun. Pentru o piele senzuala, catifelata si perfect hidratata, pe baza de extracte de vanilie si petale de trandafir.

Set lamaie-vanilie

Setul contine gel de dus si unt de corp. Combinatia de uleiuri esentiale de Lamaie verde si Vanilie au un efect energizant asupra mintii si sufletului. Gelul de dus este foarte catifelat, bland cu pielea si are pH neutru. Continutul de unt de Shea, unt de Cacao si ulei din fruct de Masline din untul de corp hranesc si hidrateaza pielea.

Set mare Gold Signature

Set de cadou cu vanilie si petale de trandafir. Contine gel de dus, lotiune de corp, spuma de baie, exfoliant de corp, unt de corp si bombita efervescenta de baie. Pentru o piele senzuala, catifelata si perfect hidratata, pe baza de extracte de vanilie si petale de trandafir, delicios parfumata.

Gentuta cosmetica Papaya (crema maini+unt corp)

Setul contine crema de maini si unt de corp cu extracte de Papaya. Untul de corp si crema de Maini contin extracte din Papaya, cu un parfum exotic. Conţinutul de unt de Shea, unt de Cacao si ulei din fruct de Masline refac si hidrateaza pielea. Substantele naturale sunt usor absorbite si confera o protectie de durata.

Set Butterfly (vanilie si mosc alb)



Cadoul contine gel de dus,  lotiune de cor, unt de corp si petale de sapun – 4 bucati. Pentru o piele senzuala, catifelata si perfect hidratata, pe baza de extracte de vanilie si mosc.

Seturi de ingrijire cu FRUCTUL PASIUNII, PAPAYA, MANGO, COCOS

http://cosmeticbeauty.ro/products/sets-and-gifts/skin-kit-cocos

http://cosmeticbeauty.ro/products/sets-and-gifts/skin-kit-mango

 http://cosmeticbeauty.ro/products/sets-and-gifts/skin-kit-papaya


Seturi cadou care contin: balsam de buze, crema de maini si unt de corp. Aveiti de ales intre esentele de mango, papaya, fructul pasiunii si cocos.
Ingredientele  active din untul de corp sunt: untde cacao, unt de shea , ulei de masline
Untul de cacao este extras din bobul de cacao, care are proprietati excelente de ingrijire si este indicat in special pielii uscate si sensibile. Untul de cacao se disperseaza usor pe piele, deoarece se inmoaie foarte bine la temperatura corpului.
Extras din arborele de Shea african, untul de Shea este o ceara catifelata, avand la baza ingrediente vegetale, ce contine concentratii mari de lipide non-saponificabile si acizi grasi polinesaturati. Untul de shea este un excelent emolient natural si hidratant. Datorita naturii sale higroscopice, glicerina atrage si retine apa, prevenind deshidratarea pielii. Ceara galbena de albine confera pielii suplete si protectie impotriva influentei nocive a factorilor externi.
Uleiul de masline este extras din masline si este un excelent emolient, avand totodata proprietati anti-inflamatorii.
Ingredientele active din balsamul de buze sunt: untde cacao, unt de shea , ulei de jojoba
Untul de cacao este extras din bobul de cacao, care are proprietati excelente de ingrijire si este indicat in special pielii uscate si sensibile. Untul de cacao se disperseaza usor pe piele, deoarece se inmoaie foarte bine la temperatura corpului.
Extras din arborele de Shea african, untul de Shea este o ceara catifelata, avand la baza ingrediente vegetale, ce contine concentratii mari de lipide non-saponificabile si acizi grasi polinesaturati. Untul de shea este un excelent emolient natural si hidratant.
Uleiul de jojoba este o ceara extrasa din semintele de jojoba si este foarte usor absorbit de piele. Ceara galbena de albine confera pielii suplete si protectie impotriva influentei nocive a factorilor externi. Ingredientele acive din crema de maini sunt: Datorita naturii sale higroscopice, glicerina atrage si retine apa, prevenind deshidratarea pielii. Polizaharidele sunt un excelent emolient si hidratant, conferind pielii suplete si catifelare. Pro-vitamina B5 are proprietati excelente de ingrijire a pielii.

Set cadou crema corp+bila baie Classic Angel


Compus dintr-o crema de corp cu aloe vera si vitamina E si o bila de baie aromata.  Crema de corp imbogatita cu vitamina E pentru a proteja, hidrata si a regla echilibrul natural al pielii. Bilă de baie efervescenta, care se pune in apa din cada.

Gentuta cosmetica Cocos (crema maini+unt corp)


Setul contine crema de maini si unt de corp cu extracte de nuca de cocos. Untul de corp si crema de Maini contin extracte din nuca de cocos, cu un parfum exotic. Continutul de unt de Shea, unt de Cacao si ulei din fruct de Masline refac si hidrateaza pielea Dvs. Substantele naturale sunt usor absorbite si confera o protectie de durata.

Set floral Yellow (Orhidee salbatica)


Cadoul contine gel de dus, lotiune de corp, spuma de baie si petale de sapun – 4 bucati. Pentru o piele senzuala, catifelata si perfect hidratata, pe baza de extracte de orhidee salbatica.

Gentuta cosmetica Mango (gel dus + ulei corp)

Gentuta este compusa dintr-un gel de dus  si ulei corp si masaj, pe baza de extracte de mango. Gelul de dus este foarte catifelat, bland cu pielea si are pH neutru. Uleiul de mango contine de asemenea, ulei pur de Migdale dulci, ulei de Macadamia si vitamina E.

Set uleiuri de baie

Setul contine uleiuri de baie in 7 variante foarte concentrate. Gama Herbacin Bath Sensations contribuie la armonizarea corpului, mintii si a sufletului. Aceste uleiuri de baie combina ingredientele vegetale cu uleiurile esentiale pentru experienta unei bai relaxante. Variante: Musetel, Hamei, Levantica, Eucalipt, Molid, Rozmarin, Ienupar.

Gentuta cosmetica Papaya (gel dus + ulei corp)

Gentuta este compusa dintr-un gel de dus si ulei corp si masaj, pe baza de extracte de papaya. Gelul de dus este foarte catifelat, bland cu pielea si are pH neutru. Uleiul de papaya contine de asemenea, ulei pur de Migdale dulci, ulei de Macadamia si vitamina E.

Set floral Lila (levantica)



Cadoul contine gel de dus, lotiune de corp, spuma de baie si petale de sapun – 4 bucati. Pentru o piele senzuala, catifelata si perfect hidratata, pe baza de extracte de levantica, cu o aroma foarte racoritoare.

Set Herbacin 100 ani 


Contine urmatoarele produse pe baza de extracte naturale de musetel:  balsam maini si unghii ,lotiune de tonifiere corp, gel de dus tub, crema pentru maini , crema pentru ingrijirea pielii, crema hidratanta fata, exfoliant pentru fata, pila pentru unghii.


Set floral Orange


Cadoul contine gel de dus, lotiune de corp, spuma de baie  si petale de sapun – 4 bucati. Pentru o piele senzuala, catifelata si perfect hidratata, pe baza de extracte de portocale, ce va confera o prospetime deosebita.

Sursa fotografii si informatii: www.cosmeticbeauty.ro

No comments:

Post a Comment