Sunday, March 17, 2013

Migdalele pentru sanatate si frumusete




Migdalele reprezinta niste gustari bogate in energie si nu genereaza colesterolul rau, datorită sterolilor. De asemenea sunt benefice pentru diabetici, reducand nivelul de zahar din sange. 
Aminoacizii continuti de migdale sustin nivelul de testosteron si musculatura in crestere.  Migdalele sunt, de asemenea, bogate in Vitamina E, care ajuta pielea in cazul expunerilor prelungite la soare.  
Intr-un studiu cu voluntari care au consumat 14 miligrame de vitamina E (aproximativ 20 de migdale) pe zi şi apoi s-au expus la lumina UV, cei care au consumat migdale nu au suferit arsuri solare. 
Si pentru ca vitamina E este un antioxidant puternic, un nivel crescut al acesteia lupta impotriva radicalilor liberi. Nivelurile scăzute de vitamina E sunt, asociate cu performanţe de memorie slabă şi declinul cognitiv .

In afara de efectele asupra sanatatii, migdalele, prin subsantele pe care le contin, sunt foarte sanatoase pentru piele si se gasesc in compozitia multor produse cosmetice.

Elixir de migdale dulci

Mineralele de la Marea Moarta bogate in magneziu, sub forma de esenta de sare lichida, substante cu grad crescut de ingrijire si extracte naturale din migdale dulci, intr-un elixir de baie inovator, cu aroma seducatoare si delicata, care rasfata pielea cu o incomparabila catifelare si suplete.  Extractele de migdale dulci contin un polimer cu o structura asemanatoare pielii, pe baza de acizi grasi mono si poli-nesaturati si vitamine. Lipsa acestor acizi provoaca dermatite, deregleaza utilizarea celorlalti acizi din organism. Reduc efectul de deshidratare al pielii si au un efect de calmare, catifelare si hranire a straturilor profunde. Pentru 1-2 aplicari. Se adauga in apa din cada aflata la 37 grade Celsius.

Exfoliant de corp cu ulei de migdale

Contine ingrediente 100% naturale. Este obtinut din Ulei pur de Migdale dulci si ulei de Macadamia. Mai contine ulei din radacina de Ghimbir, ulei din coaja de Grepfrut, vitamina E. Produsul este ideal pentru masajul pielii uscate.

Unt de corp cu ulei de migdale

Uleiul pur de Migdale dulci continut de acest unt de corp refac si hidrateaza pielea Dvs. Mai contine unt de Shea, unt de Cacao, ulei din radacina de Ghimbir, ulei din coaja de Grepfrut. Produsul este ideal pentru pielea foarte uscata si poate fi folosit zilnic. 

Gel de dus cu lapte de migdale si floare de Lotus


Laptele de migdale este faimos pentru elementele sale bogate cu rol de reintinerire ale pielii. Concentratia mare de proteine naturale, gliceride si potasiu, calciu si magneziu confera pielii uscate extra-hidratare. Filmul lipidic conferit pielii de laptele de migdale diminueaza pierderea de apa si confera hidratare in plus. Folosit ca aromaterapie, extractele de Lotus au un efect calmant si relaxant asupra pielii, actionand de asemenea ca un emolient. Are un parfum feminin, floral, destinat in special pielii uscate si fragile. Produs 100% natural, foarte hidratant, cu un pH neutru si indicat a fi folosit zilnic.

Sursa informatii:www.cosmeticbeauty.ro



No comments:

Post a Comment