Sunday, March 3, 2013

Tratament pentru mentinerea culorii - Colour Boost HennaPlus


Daca aveti probleme cu pastrarea intensitatii nuantei parului vopsit, atunci Colour Boost de la HennaPlus este solutia. 

Acest tratament reimprospateaza culoarea parului, mentinand-o pana la 3 luni si nu contine amoniac sau peroxid. Poate fi folosit in combinatie cu orice tip de vopsea sau tip de par. 


Hennaplus Colour Boost imbogateste si reimprospateaza parul natural sau vopsit cu o stralucire naturala si o culoare patrunzatoare de negru. Formula sa unica fara amoniac si peroxizi impreuna cu tehnologia Colour Match, reimprospateaza culoarea parului  si ascunde firele de par albe si parul crescut la radacina. Culoarea parului devine intensa, plina de viata, proaspata si stralucitoare din nou. 
Cateva ierburi botanice (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal,Vasc, Grau, Nalba, coada-calului) si ingrediente de ingrijire confera ingrijirea suprema si stralucire. 


Daca este folosit saptamanal, va puteti bucura pana la 3 luni de atat de dorita pastrare a intensitatii culorii. Suficient pentru aplicarea saptamanala timp de trei luni. Aplicati o data pe saptamana pe parul uscat cu prosopul si lasati sa actioneze intre 5-25 min ( in functie de nuanta), apoi clatiti. Pentru un rezultat mai intens folositi de doua ori pe saptamana. 
Colour Boost este conceputa fara adaos de PPD (P-Phenylenediamine), O&P Aminophenol, Tetrahydro-6-nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalati sau mosc sintetic.

Tratamentul este disponibil in mai multe nuante black, brown, cooper, purple red, boost red, boost red brown, boost silver, warm blond, warm brown.

                                                      www.cosmeticbeauty.ro 


















  

No comments:

Post a Comment