Thursday, December 12, 2013

Cacharel - NOA - senzualitate magica


Noa este ca o mica planeta in mana ta, avand in interior o perla. A aparut in 1998 si face parte din categoria parfumurilor floral lemnoase. Noa are o compozitie transparenta de flori, mirodenii delicate, nuante catifelate de fructe si puterea energizanta a boabelor de cafea. Acest parfum este ca un murmur firav, feminin si subtil, fara greutate, dar cu o prezenta notabila. 

Esentele sale sunt:

Note de varf: piersica, bujor, frezie, mosc, iarba verde
Note de mijloc: iasomie, crin, lacramioare, ylang-ylang, trandafir
Note de baza: cedru, lemn de santal, coriandru, vanilie, boabe de tonka, cafea
Noa este un parfum foarte feminin si delicat. Debuteaza cu note verzi proaspete, alaturi de frezie delicata si piersica. Prospetimea se mentine mult timp, acompaniind buchetul floral delicat compus din crin, iasomie, lacramioare si ylang-ylang. Dupa mai mult timp isi fac aparitia esente lemnoase discrete de cedru si lemn de santal, alaturi de un strop de coriandru si vanilie. Nu devine dulce caci vanilia este foarte discreta.

Despre Cacharel
Jean Bousquet a fondat Cacharel in 1962 un brand frantuzesc de haine, parfumuri si accesorii ce erau caracterizate ca feminine, pline de viata, rafinament si culoare. Jean Bousquet a crescut intr-un mediu al creerii hainelor, fiind fiul unui vanzator de masini de cusut. Bluza sa "seersucker" si coperta revistei Elle din 1963 au fost punctul de pornire a carierei sale internationale. In 1975 el a lansat parfumuri si continua in fiecare an cu colectii noi. 






No comments:

Post a Comment