Thursday, December 12, 2013

Dior Hypnotic Poison - un parfum celebru in anii 90


Apa de parfum Dior Hypnotic Poison este una dintre cele mai celebre esente Dior, fiind lansata la sfarsitul anilor 90. Caracterizat de intensitatea parfumurilor specifice anilor 90, parfumul face parte din categoria aromelor oriental vanilate, cu accente dulci si pudrate, alaturi de acorduri fructate si lemnoase.

Esente: elementele principale sunt vanilia, migdalele si nuca de cocos. Parfumul se deschide cu note fructate dulci de caisa, pruna si nuca de cocos, continua cu o inima florala persistenta, de chiparoasa, iasomie, lacramioare, trandafir si chimen, devenind cald prin baza cu lemn de santal, migdale, vanilie si mosc.
Sticluta de parfum este un adevarat item de colectie, infatisand un fruct interzis, intoxicant, in nuante pasionale de rosu si negru. Se adreseaza unei femei senzuale, constiente de sexualitatea si frumusetea ei, care nu se teme sa poarte o esenta cu personalitate.
Principalul avantaj al apei de parfum Dior Hypnotic Poison este conferit de feminitatea si seductia sa. Este o esenta calda, condimentata si dulce, cu un echilibru bine realizat intre varful zemos, inima florala alba, grea, si baza calda. Ofera o senzatie de lux si rafinament si iti va accentua sexualitatea, intr-un sens sofisticat, nu vulgar. Voluptoasa si senzuala, asociaza inimii florale puternice vanilia si migdalele, intr-un mix dulce, dar nu gretos. La fel ca toate esentele casei de moda, este un parfum matur, cu acorduri pudrate si cremoase, in ciuda dulcetii accentelor sale. Rezistenta este peste medie, pastrandu-se ore bune.
Daca va doriti un parfum puternic, cu personalitate, dulce si matur, Dior Hypnotic Poison merita incercat.
Sursa text: www.divahair.ro; www.cosmeticbeauty.ro

No comments:

Post a Comment