Thursday, December 12, 2013

Lactate pentru ingrijirea pielii



 Lactatele au ramas unule dintre ingredientele preferate atunci cand vorbim despre ingrijire si frumusete, fiind folosite inca din timpuri stravechi pentru rasfatul intregii pieli.
Baile cu lapte sau iaurt sunt renumite, la fel de cunoscute fiind si beneficiile pe care produsele lactate le aduc organismului.

Produsele lactate pot fi folosite cu succes in ingrijirea tenului si pielii, hranind profund structurile dermice si totodata avand un puternic efect de intinerire si regenerare. 
Masca cu iaurt si citrice
Aveti nevoie de o jumatate de ceasca de iaurt, peste care adaugati 2 linguri de zeama de lamaie si 2 linguri de zeama de portocala, precum si o felie de kiwi zdrobit. Se amesteca bine pana se obtine o lotiune omogena care se aplica pe ten. Daca doriti o lotiune de corp, cresteti cantitatile ingredientelor, insa pastrati raportul lor. Masca se tine pe ten aproximativ jumatate de ora, dupa care se clateste doar cu apa. Efectele sunt puternic regenerante, masca tonifiind tenul, curatandu-l, fiind utila inclusiv pentru reducerea petelor maronii ale pielii.
Soufle cu iaurt si castravete

Crema foarte hidratanta pentru corp cu o textura usoara, ce reda pielii Dvs. luminozitatea si prospetimea necesara. Emolientii naturali din iaurt hidrateaza si catifeleaza, in timp ce mineralele si vitaminele din extractele de Castravete îi confera energie si vitalitate. Produs 100% natural, imbogatit cu unt de Shea, unt de Cacao, ulei extravirgin de Masline. Produsul este indicat a fi folosit zilnic.

Masca regeneratoare cu iaurt si drojdie de bere


Se amesteca o cescuta de iaurt cu o lingura de drojdie de bere si se aplica apoi lotiunea pe fata, masand usor. Se lasa sa actioneze 30 de minute, dupa care se clateste tenul cu apa din abundenta. Masca are puternic efect hranitor si regenerant, fiind indicata atat tenului matur, cat si celui uscat, exfoliat, cu riduri, masca putand fi folosita deasemenea in preventia aparitiei acestor neplaceri.
Spuma de dus cu iaurt si castravete





Produs 100% natural, foarte hidratant, ce confera pielii Dvs. o textura deosebita. Emolientii naturali din iaurt hranesc si catifeleaza pielea Dvs., in timp ce mineralele si vitaminele din extractele de Castravete îi confera energie si vitalitate. Are pH neutru si este indicat a fi folosit zilnic.

Tratament de curatare cu iaurt

Se foloseste o jumatate de castravete mic zdrobit, o ceasca de iaurt, un pliculet de ceai verde desfacut si 2 linguri de infuzie cu ceai verde. Infuzia o obtineti prin punerea a doua plicuri de ceai verde intr-o jumatate de cana fierbinte si lasata 20 de minute. Apoi un plic de ceai verde se rupe si se pun pur si simplu frunzele uscate si maruntite in ceasca cu iaurt. Tot acest amestec se aplica pe ten si se maseaza energic timp de 5 minute toate suprafete tenului. Se obtine o curatare profunda a porilor si efectuand saptamanal aceasta masca eliminati porii dilatati, punctele negre, pielea uscata si petele pigmentare ale fetei.
Exfoliant de corp cu iaurt si castravete

Produs 100% natural, ce inlatura celulele moarte, reîmprospateaza pielea si curata porii. Emolientii naturali din iaurt hidrateaza si catifeleaza pielea Dvs., in timp cemineralele si vitaminele din extractele de Castravete îi confera energie si vitalitate. Utilizare: Masati gelul scrub cu miscari circulare pe pielea umeda. Clatiti apoi din abundenta. Destinat tuturor tipurilor de piele.

Masca cu iaurt si ulei de masline
La o ceasca de iaurt se pune o lingurita de miere, o lingura de ulei de masline si jumatate de lamaie stoarsa. Se amesteca bine si lotiunea se aplica pe ten prin masaj usor si se lasa sa actioneze jumatate de ora, dupa care se clateste tenul cu apa din abundenta. Masca este intens hidratanta si totodata curata tenul.
Unt de corp cu iaurt si castravete

Emolientii naturali din iaurt hidrateaza si catifeleaza pielea Dvs., in timp ce mineralele si vitaminele din extractele de Castravete îi confera energie si vitalitate. Produs 100% natural, imbogatit cu unt de Shea, unt de Cacao, ulei extravirgin de Masline. Produsul este indicat a fi folosit zilnic.

Masca de fata cu iaurt/branza dulce si banane





Masca de fata cu iaurt (branza dulce) si banane este atat de buna, incat iti vine sa o mananci. Este ideala pentru tenul uscat si cel normal. Ai nevoie de: 1/2 banana pasata bine de tot 1 lingura iaurt simplu (branza de vaci) 1 lingurita miere (optional) 

Amesteca ingredientele intr-un bol si aplica mascuta pe fata curata cu ajutorul unei pensule curate de machiaj. Lasa mascuta sa actioneze 15 minute, apoi clateste-o. Masca se foloseste o data pe saptamana.

Gel de dus cu iaurt si castravete







Emolientii naturali din iaurt hidrateaza si catifeleaza pielea Dvs., in timp ce mineralele si vitaminele din extractele de Castravete îi confera energie si vitalitate. Produs 100% natural, foarte hidratant, cu un pH neutru si indicat a fi folosit zilnic.

Masca de fata cu capsuni, migdale si iaurt







Aceasta masca este ideala pentru pielea lipsita de stralucire. Ai nevoie de: 3-4 capsuni 1 lingura migdale macinate 2 linguri iaurt 

Paseaza capsunile, adauga migdalele, apoi iaurtul. Amesteca bine totul si aplica masca pe ten. Dupa 15 minute, clateste-o si gata, tenul tau va fi luminos, proaspat, catifelat, curat su intinerit.

Sapun decorativ iaurt si castravete




Acest sapun natural cu iaurt si extracte de castravete este un tratament redutabil pentru tenul uscat. Acidul lactic din iaurt catifeleaza, hidrateaza si intinde pielea, iar castravetele are proprietati antibacteriene, eliminand microbii si alte bacterii ce afecteaza tenul. Combinate, aceste doua ingrediente amelioreaza arsurile solare prin hidratarea pielii afectate si racorirea ei.
Emolientii naturali din iaurt hidrateaza si catifeleaza pielea Dvs., in timp ce mineralele si vitaminele din extractele de Castravete îi confera energie si vitalitate. Produs 100% natural, imbogatit cu unt de Shea, unt de Cacao, ulei extravirgin de Masline. Produsul este indicat a fi folosit zilnic.

Masca de fata cu lapte, cafea si cacao


Nu, nu este o crema pentru tort, ci o masca senzationala pentru toate tipurile de ten. Ai nevoie de: 2 linguri cafea macinata 2 linguri cacao 8 linguri lapte 2 lingurite miere 


Aplica masca pe tenul curat si clateste-o dupa 20-25 de minute.



Crema de corp cu Lapte si Miere


DERMASEL - CREMA DE CORP CU LAPTE SI MIERE – SENZUALITATE Esente de lapte si miere pentru imbunatatirea elasticitatii pielii Cel mai bun lapte si miere, uleiuri valoroase hranitoare si hidratanti sunt combinate intr-o crema parfumata ce confera o minunata catifelare pielii, imbunatatindu-i in acelasi timp in mod vizibil elasticitatea. Imbogatita cu minerale de la Marea Moarta.

Masca de fata cu iaurt si turmeric






Aceasta masca este ideala pentru tenul gras, acneic. Ai nevoie de: 1 lingurita turmeric 1/2 ceasca iaurt gras 

Aplica masca pe ten si las-o sa actioneze 30 de minute. Aplicata saptamanal, mascuta te poate ajuta sa reduci aspectul inestetic al pielii si sa-ti cureti in profunzime tenul.

Lotiune de corp lapte de orez si vanilie


Laptele de Orez contine multi acizi grasi naturali esentiali si proteine care hranesc pielea conferindu-i un film protector uleios foarte fin, actionand de asemenea ca o bariera antiinflamatorie impotriva iritatiilor. Cu aroma sa stimulanta, confera pielii catifelare, hidratare si un sentiment placut la atingere. Combinatia aromatica de lapte de Orez si Vanilie este calda si confera pielii o atingere exotica. Este destinata in special pielii sensibile. Lotiunea foarte hidratanta pentru corp cu o textura usoara, ce reda pielii Dvs. luminozitatea si prospetimea necesara. Produs natural, imbogatit cu ulei de Migdale dulci. Produsul este indicat a fi folosit zilnic.

Masca de fata cu iaurt, branza de vaci si ou





Fa-ti aceasta masca minunata, pentru ca tenul tau sa radieze de frumusete si sanatate. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 linguri branza de vaci 1 lingura iaurt 1 lingurita ulei de masline 1 galbenus de ou 


Amesteca bine ingredientele si aplica masca pe ten, apoi indeparteaz-o dupa 20-25 de minute.

Masca de fata cu lapte si miere




Masca de fata cu lapte si miere iti curata tenul in profunzime si il intinereste pe loc. Pentru aceasta masca ai nevoie de: 2 lingurite miere 6 linguri lapte 
Aplica masca pe fata cu ajutorul unei pensule curate de machiaj. Indeparteaz-o dupa 20 de minute cu apa calduta. Trebuie sa stii ca in loc de miere poti folosi banana, capsuni sau migdale macinate.

Masca de fata cu lapte si fulgi de ovaz



Daca ai un ten lipsit de stralucire, obosit, ticsit cu impuritati, iti recomandam o masca minunata pe baza de lapte si fulgi de ovaz. Pentru a prepara masca, ai nevoie de: 1 ceasca lapte 2 linguri fulgi de ovaz 


Amesteca ingredientele bine si aplica-ti mascuta pe tenul curat. Dupa 10-15 minute, o poti clati cu apa calduta. Daca vrei, poti inlocui laptele cu iaurt.



Spuma de dus lapte de orez si vanilie


Laptele de Orez contine multi acizi grasi naturali esentiali si proteine care hranesc pielea conferindu-i un film protector uleios foarte fin, actionand de asemenea ca o bariera antiinflamatorie impotriva iritatiilor. Cu aroma sa stimulanta, confera pielii catifelare, hidratare si un sentiment placut la atingere. Combinatia aromatica de lapte de Orez si Vanilie este calda si confera pielii o atingere exotica. Este destinata in special pielii sensibile. Produs natural, imbogatit cu ulei de Migdale dulcifoarte hidratant, cu un pH neutru si indicat a fi folosit zilnic.

Masca cu iaurt si fructe


Se piseaza o jumatate de piersica, o jumatate de kiwi, o felie de mar, 5 felii de castravete, se adauga o lingura de iaurt, o lingura de miere si o lingura de ulei de masline. Se amesteca bine si se aplica lotiunea pe ten, masand usor si se lasa sa actioneze jumatate de ora. Se clateste apoi cu apa din abundenta. Masca este intens tonifianta si hidratanta.

Foarte placuta pentru piele este si o masca in care folositi afine, mure sau zmeura. Aroma este extraordinara si tenul va arata foarte bine, hidratat si tonifiat.



No comments:

Post a Comment