Friday, January 25, 2013

CosmeticBeauty


Cosmetic Beauty
,,Frumusetea vine din interior" dar cosmeticele de calitate o mentin


 
Dermasel - Fette Pharma (Germania)



Frumusete si sanatate de la Marea Moarta!
DermaSel MED® ofera o gama variata de produse de frumusete si ingrijire personala specifice pentru pielea cu probleme (fara PEG, parabeni si parafine). Cu ingrediente targetate pentru actiuni specifice, produsele DermaSel Med sustin procesele reparatorii ale pielii si reduc ridurile.
Dermasel SPA ofera esente aromatice si extracte naturala atent selectate asociate cu sarurile minerale de la Marea Moarta. Rasfat si echilibru trup-suflet datorita produselor ce iti vor catifela pielea.
Dermasel Exclusiv contine ingrediente naturale pretioase, cele mai eficiente tehnologii si sarea minerala concentrata de la Marea Moarta DHB 400® pentru o sinergie intre regenerare si lifestyle.
 
Greenland (Olanda)



“Parfumul are puterea de a ne transforma emotiile”.
Firma GREENLAND este unul din cei mai apreciati producatori de produse cosmetice naturale bazate pe conceptul de aromaterapie. În anii 2005 si 2006 Greenland a primit premiul FINAT LABEL AWARD – Cel mai atractiv ambalaj de produs cosmetic în întreaga lume. 
Gama de produse cuprinde uleiuri de corp si masaj, uleiuri de baie, unturi de corp, geluri de dus, toate avand diverse arome (papaya, lamaie, menta, levantica, zmeura, masline, migdale etc) în întregime naturale si într-o prezentare deosebita.
 
Hennaplus ( Olanda)



De 25 de ani Hennaplus s-a specializat in dezvoltarea de produse care sa mentina parul sanatos folosind ingrediente naturale.
Produsele Hennaplus repara firul de par, il hranesc si il fac sa straluceasca ca niciodata.
Din 1985 Hennaplus utilizeaza ingrediente de cea mai buna calitate, extracte valoroase si metode de productie avansate, fiind preferate in peste 35 de tari. 
Hairwonder este prima si unica marca de ingrijire a parului in care toate produsele sunt imbogatite cu minim 8 ingrediente biologice certificate. Ingredientele sunt cultivate fara utilizarea de pesticide. Produsele nu contin parabeni si nu sunt testate pe animale.
In plus fata de ingredientele biologice certificate, fiecare produs Hairwonder contine o combinatie unica de fitocheratina si provitamina B5, care intaresc parul, il hidrateaza si ii confera un luciu superior.
 
Herbacin (Germania)



Situata in inima geografica a Germaniei, Herbacin si-a creat inca din 1905 o imagine de marca diferita, care a reflectat intodeauna apropierea de codrii intunecati si de campurile cu flori. Cultivand timp de decenii propriile plante si ierburi, produsele Herbacin au devenit cunoscute pentru traditie si experienta in ceea ce acum a devenit cunoscut si popular drept domeniul produselor cosmetice naturale.
Si astazi, numai extracte din plante de cea mai inalta calitate sunt procesate cu grija prin proceduri elaborate cu mare atentie. Gama de produse include creme de maini si piele, sampoane pe baza de plante si produse pentru dus din extracte din plante, indicateinclusiv pentru pielea sensibila, precum si spumante si aromaterapie pentru baie.
Toate produsele sunt testate dermatologic si sunt produse numai in fabrica companiei din Wutha-Farnroda, GERMANIA. In permanenta au loc in laboratorele fabricii controale ale calitatii. Alaturi de binecunoscutele game “wuta® kamille” si “wutapoon®”, produsele Herbacin sunt intr-o continua dezvoltare si diversificare. Traditia si calitatea sunt caractersticile distinctive ale firmei Herbacin.
 
Organique ( Polonia)



Organique detine in portofoliu 3 game de produse: gama foarte variata de sapunuri naturale, cu un parfum deosebit, gama faciala organica exclusivista cu aur, si gama de top fructata corporala.

 
Phura (Italia)


Prima linie de cosmetice cu ingrediente vegetale 100% , certificate de departamentul de chimie organica al Universitatii din Milano, Italia.

TREETS - NATURE'S CHOICE (OLANDA)



Compania Nature’s choice este specializata in produse wellness de ingrijire corporala si de relaxare  din ingrediente naturale: creme si unturi de corp, saruri de baie, perlute de baie, spume si geluri de dus
Prin gama Treets, aceasta companie a adus conceptual de aromaterapie la un nou nivel, menit sa aduca satisfactie chiar si celor mai exigenti consumatori.
Numeroasele arome exotice ( pepene, mango, ceai verde etc.) confera  prospectime si relaxare, iar prezentarea produselor este este simpla, eleganta si in acelasi timp foarte expresiva.
Toate produsele sunt testate dermatologic.

Village Cosmetics (Germania)



Village Cosmetics produce cosmetice pentru întretinere corporala de peste 35 de ani. Firma Village este foarte activa si cunoscuta pe pietele din Germania, Austria, Elvetia, Spania, Franta, Norvegia, Suedia dar si în Orientul apropiat. Produsele sunt fabricate folosind cea mai noua tehnologie în conditiile celor mai noi tendinte în domeniu. 
Longevitatea acestei firme se explica prin principiile sale, pe cat de simple pe atat de importante:
* Produse cosmetice de înalta calitate
* Ambalaje foarte atractive
* Produse cosmetice la moda
* Preturi foarte atractive si „prietenoase” pentru consumatori
* Produse si ambalaje ecologice
* Productie certificata ISO 9001
 
Laboratoarele Seaderm ( Franta)



Dermatocosmetice pe baza de alge marine si apa din sursa marina. Gama cuprinde atat produse produse pentru ingrijirea faciala si corporala, precum si produse indicate in tratamentul problemelor pielii, ca: psoriasis, acnee, eczema, etc.
Puterea algelor
Stramosii actualelor noastre vegetale, algele, produc 50% din oxigenul atmosferei terestre. Utilizate foarte des in tratamentele pielii, datorita proprietatilor de calmare si hidratare, algele contin un adevart cocktail de vitamine, antioxidanti si aminoacizi. Ele au puterea de a concentra pana la de 50.000 de ori mineralele si oligoelementele continute in apa marina. In plus fata de cele 4 minerale clasice: sodium, potasiu, calciu si magneziu, ele contin deasemenea iod, zinc, cupru , mangan, siliciu, seleniu, argint, fier, crom, brom, molibden, cobalt, vanadium, etc. Prin compozitia lor, algele aduc pielii tot ce este necesar pentru buna functionare a celulelor, sanatate si frumusete.
Fondate in 2003 de catre Andre Masy, farmacist pasionat de dermatologie marina, Laboratoarele Seaderm ofera astazi o gama larga de produse pe baza de ingredient marine, atat pentru fata, cat si pentru corp.
Inovatoare, cercetarea Laboratoarelor Seaderm este realizata asupra a zeci de alge selectionate dintre miile de varietati, pentru actiunile lor specific asupra celulelor cutanate.
O echipa de farmacisti si cercetatori specializati in dermatocosmetologie si in biologie marina studiaza algele, planctonul si alte molecule de origine marina, pentru a va oferi produse cu o concentratie ridicata de substante active.
Datorita sustinerii din partea profesorilor universitari si dermatologilor, fiecare nou produs pe piata de catre Laboratoarele Seaderm face obiectul unor studii clinice aprofundate, care include si teste de toleranta cutanata si eficacitate.
 
Naturissima ( Italia)



Prima linie cosmetica cu ingrediente 100% naturale, produse de Laboratoarele Erbasol, certificate de Universitatea din Milano – Institutul de Chimie Organica. Natura si stiinta, cercetarea si experienta, au creat impreuna Naturissima, pentru cel mai bun tratament al pielii.
Ingredientele gamei Naturissima au fost astfel alese incat sa raspunda tuturor problemelor pielii. Produsele Naturissima, obtinute prin cele mai avansate tehnologii, sunt foarte eficiente si sigure. Calitatea acestor produse este garantata de principiile active vegetale provenite numai din culture biologice ( fara pesticide si ingrasaminte chimice). Produsele Naturissima nu contin uleiuri minerale sau derivati din petrol, parfum sau ingredient de provenienta animala.
Toata gama Naturissima este testate dermatologic si garanteaza maximum de tolerabilitate, produsele fiind controlate microbiologic.
 
ERBASOL - dermatocosmetice (Italia)



ERBASOL este unul dintre cei mai importanti producatori italieni de cosmetice, foarte activ pe pietele din Europa, dar si Asia. Gama de produse cuprinde dermocosmetice profesionale disponibile atat pentru farmacii, cat si pentru saloanele de cosmetica. Din 2006, Erbasol a introdus o noua gama de produse cosmetice 100% naturale, Naturissima.





No comments:

Post a Comment