Thursday, May 9, 2013

Neutralizator de culoare si anticearcan


Am incercat sa gasesc solutia cea mai buna pentru acoperirea cearcanelor. Am testat toate variantele: anticearcan lichid cu pensula, lichid cu aplicator de burete, compact, baton.
De curand am descoperit ca exista la firmele de machiaj profesional, un produs denumit neutralizator de culoare compact, care acopera cearcanele dar neutralizeaza si culoarea deranjanta din acea zona ( rosiatica sau vinetie, dupa caz)

Eu am testat Neutralizatorul de culoare  Make-up Studio nuanta red 1 pentru cearcane si a fost exceptional. Pana acum fie nu-mi acopereau bine zona, fie nu era culoarea potrivita, fie se stergea foarte repede. Aceasta varianta  de Neutralizator de culoare compact a tinut impecabil timp de 10 ore, fara sa lase cearcanele ,,sa iasa la suprafata”. Am ales nuanta red pentru ca la mine zona cearcanelor este usor rosiatica. Daca aveti o nuanta violet-albastruie, atunci alegeti blue.  Este bine sa fie un ton mai deschis decat fondul de ten. Se aplica foarte usor cu o pensula sau cu degetele.



Desi pare inchis la culoare, nu este. Se potriveste foarte bine pe un ten deschis la culoare cu zona cearcanelor rosiatica.


Alte variante de neutralizator de culoare compact ar fi:

Neutralizator de culoare compact
Neutralizator de culoare şi corector în același produs. Nuanțele red 1 şi red 2 neutralizează culoarea roșie, respectiv blue 1 şi blue 2 - zonele de o tonalitate albastră de sub ochi. Se poate folosi și fara fond de ten.





Pentru corectarea unor mici imperfectiuni, este cel mai usor de utilizate un Creion corector.
Creionul corector poate fi folosit atat pentru acoperirea micilor imperfectiuni, cat si pentru trasarea unui contur de buze neutru. Daca se dorește crearea unui efect de marire a ochilor, se poate aplica pe interiorul pleoapei inferioare.


Daca doriti un produs lichid si hidratant pentru zona cearcanelor, foarte potrivit pentru persoanele cu ten foarte sensibil si uscat, atunci foarte potrivit este Anticearcanul lichid Make-up Studio  cu textura fina si ingrediente active protectoare, precum vitamina E si filtru UV.
Este un produs cu acoperire medie şi putere de reflexie a luminii. Este foarte indicat si pentru tenul matur cu riduri fine in jurul ochilor.


Cea mai noua varianta de Corector lichid Make-up Studio, este cel cu pensula incorporata.
Are o textura matasoasa si contine ingrediente active, hranitoare. Este indicat atat tenului sensibil si uscat, cat si tenului matur cu riduri fine în jurul ochilor.



Sursa informatii si fotografii: www.cosmeticbeauty.ro

No comments:

Post a Comment