Tuesday, May 7, 2013

Tratamentele pentru scalp - solutia pentru un par de invidiat





Tratamentul pentru scalp este solutia sigura pentru un par sanatos si stralucitor

Majoritatea dintre noi ne cumparam tot felul de masti pentru par, dar uitam cat de important este sa avem un scalp sanatos.
La fel ca si restul pielii si scalpul are nevoie de oxigenare, hidratare si hranire. Avand in vedere ca radacinile parului sunt fixate in scalp si hranite prin intermediul acestuia, sanatatea lui este foarte importanta. Daca va cumparati masti foarte scumpe pentru par dar nu acordati deloc ingrijire scalpului, rezultatul nu va fi unul multumitor.

Tratamentul pentru scalp  trebuie folosit cel putin o data pe luna si in timp veti observa un par mai sanatos, lucios cu firul mai rezistent.  
Cum actioneaza acest tratament? Elimina celulele moarte de la nivelul scalpului, elibereaza de sebum folicolii de par si stimuleaza circulatia.

Pentru a realiza tratamentul, trebuie mai intai sa stabiliti ce tip de par aveti.

Pentru par uscat, predispus spre matreata, amestecati 6 linguri de ulei extravirgin de cocos, de masline sau de jojoba cu 3-4 picaturi de ulei de arbore de ceai si 4-6 picaturi de ulei de rosmarin.



Pentru parul gras la radacina, dar cu firul degradat, amestecati 6 linguri de ulei extravirgin de cocos cu 3 linguri de suc de lamaie si 2 linguri de suc de grapefruit.



Cum se aplica?



Aplicati aceasta solutie pe scalp cu o pensula pentru vopsit. Faceti carari si aplicati solutia exact asa cum se aplica vopseaua, cu atentie sa acoperiti intregul scalp. Apoi masati foarte bine scalpul cu buricele degetelor, prin miscari circulare timp de 5-10 minute.  Apoi lasati solutia sa actioneze pe scalp pentru 20 de minute inainte sa o spalati. 
Aplicarea acestui tratament o data pe luna va va echilibra productia de sebum, va elimina toxinele, va hidrata si calma scalpul iritat  si va stimula foliculii. Pe de alta parte, neglijarea scalpului poate duce la un par tern, cu firul subtire si deshidratat sau la caderea prematura a parului.


Pentru a mentine rezultatele si a avea un scalp sanatos si un par superb, va recomand urmatoarele produse pentru folosirea saptamanala:

Sampon-masca pe baza de argila



Acest sampon pe baza de argila (argila verde si Ghassoul) de la Marea Moarta, determina o actiune de lunga durata de calmare a scalpului iritat, in timp ce respecta textura firului de par. Namolul de la Marea Moarta, cu actiunea sa anti-inflamatoare si proprietatile sale keratolitice calmeaza, inlaturand mancarimea si eliminand matreata suparatoare. Absorbindu-se si purificand, sinergia dintre argila verde si Ghassoul impiedica reaparitia excesului de sebum si contribuie la re-echilibrarea scalpului. De asemenea, este imbogatit cu agenti de calmare si catifelare, aceasta formula unica de sampon-masca are grija de parul Dvs., redandu-i stralucirea si supletea.  Matreata. Par gras. Scalp iritat, prurit (mancarime suparatoare). Este recomandat pentru igiena scalpului cu tendinta la psoriazis si eczeme. Sebum-reglator. Poate fi folosit frecvent sau pe post de masca (10 minute) pentru o actiune mai puternica. Aplicati o cantitate mica, lasati sa actioneze cateva minute, apoi clatiti cu apa calda.

Hairwonder – Lotiune cu 8 ingrediente organice impotriva caderii parului

Dupa multi ani de cercetari, Henna Plus a introdus Hairwonder – Lotiune impotriva caderii parului. Un produs revolutionar, ce stimuleaza cresterea firului de par cu 25% in doar 4 zile (test in vitro) si reduce pierdera acestuia. Testat stiintific si dovedit! Intareste firul de par si stimuleaza scalpul. Confera volum firului de par, densitate, structura si stralucire. Imbogatit cu 8 ingrediente certificate organic EKO Swedish (radacina de Ginseng rosu, din frunza de Ceai verde, extractul de Hamei, Roinita, Rozmarin, floare de Musetel, frunza de Siminichie, frunza de ceai Roiboos). Nu contine parabeni. Utilizare: Spalati parul cu Hairwonder – Sampon impotriva caderii parului si apoi stergeti-l cu un prosop. Aplicati lotiunea pe scalp, la radacina firului de par (a se vedea poza din prospect). Masati usor prin miscari circulare ale varfurilor degetelor. Nu clatiti. Aranjati pe urma parul asa cum doriti. Sfat: A se folosi in combinatie cu Hairwonder – Sampon impotriva caderii parului.

Tratament intensiv pentru par si scalp



Un amestec concentrat de principii active extrase din plante precum Papadie, Chinina, Salvie, Rozmarin, Levantica, Coada-soricelului, Urzica, atent selectionate si combinate. Folosirea sa periodica confera parului un „impuls de energie”, indispensabil atunci cand parul a fost afectat de decolorare excesiva, de permanent sau de vopsire. Actiunea de reîntarire este foarte utila în toate cazurile de cadere prematura a parului, de tendinta de atrofiere, de par gras afectat de matreata sau conditii distofice. Reda vitalitate, stralucire, hranire, împreuna cu un placut sentiment de catifelare si ajuta mentinerea scalpului într-o buna stare de hranire.

Utilizare: Inainte de samponare, împartiti parul în cat mai multe suvite, astfel încat sa descoperiti o cat mai mare suprafata a pielii. Acoperiti gatul si umerii cu un prosop si, tinand capul aplecat pe spate, distribuiti continutul fiolei pe pielea uscata a capului. Masati delicat timp de 3 minute pentru a distribui uniform produsul pe par si pe pielea capului. Periati parul pe spate cu ajutorul unei perii mai dure. Aparitia dupa cateva minute a unor roseli pe piele, precum si a unei senzatii de caldura reprezinta semnele ca produsul îsi face efectul. Lasati sa actioneze timp de 60 minute, apoi samponati parul si aplicati un balsam.

Tratament intensiv: 12 aplicari, din doua în doua zile, timp de 24 zile. A se repeta tratamentul de trei ori pe an.
Tratament de întretinere: 2 aplicari pe saptamana.



No comments:

Post a Comment