Friday, May 3, 2013

Produse pentru fixarea machiajului


In sfarsit exista o solutie pentru fixarea fardurilor si a creionului de ochi.
Eu  am avut mereu o problema cu mentinerea machiajului ochilor. Am tot incercat sa testez diverse farduri si creioane de ochi, dar fardurile se aduna in pliurile pleoapelor sau se sterg, iar creionul contur ochi mi se scurge si machiajul capata un aspect total inestetic. Pana acum singura solutie era tusul de ochi waterproof, care nu imi curge de la ochi, dar se demachiaza extrem de greu.
De curand am gasit insa o solutie atat pentru fixarea fardului, cat si a creionului de ochi, care se demachiaza mai usor si se mentine la fel de bine.

Solutia lichida pentru fixarea fardurilor Make-up Studio se aplica cu o pensula din par sintetic pe pleoapa sau in zona unde se va aplica creionul contur ochi, se lasasa se usuce, apoi se aplica fardul sau creionul contur ochi. Efectul machiajului va fi unul foarte rezistent.

Pentru fardurile pulbere, gen pigmenti de machiaj, incercati Gelul fixator pentru fard pulbere
Acest gel fixator se folosește în combinație cu produsele  Shiny Effects sau Glimmer Effects, pentru fixare.

In ceea ce priveste rezistenta machiajului in general, este bine sa aplicati inainte o crema hidratanta. In cazul unei fete obosite sau ridate, exista baze de machiaj cu effect de lifting, care se aplica anterior machiajului.

                                                         http://cosmeticbeauty.ro/products/makeup/baze-si-fixare-machiaj/baza-machiaj-35-ml



Dupa finalizarea machiajului, puteti pulveriza apa termala peste machiaj de la distanta.  Se gasesc spray-uri cu apa termala la majoritatea farmaciilor. Atentie sa nu pulverizati prea multa. Va mari rezistenta machiajului cu o ora sau doua fata de cate rezista inainte.
Daca mergeti la un eveniment important, sau daca aveti tenul gras/mixt si machiajul nu rezista, pulverizati spray pentru fixare, care transforma machiajul in waterproof. Este o variant buna si pentru zilele foarte calduroase cand trebuie sa reziste machiajul mai mult.



Sursa informatii si fotografii: www.cosmeticbeauty.ro

No comments:

Post a Comment