Monday, April 29, 2013

Secretele unui make-up perfect - ochii


Machiorii profesionisti au cu siguranta o serie de tehnici speciale prin care pot transforma o fizionomie, insa cateva din secretele lor le putem folosi si noi pentru obtinerea unui machiaj deosebit.

Astazi va voi spune cateva secrete pentru machiajul ochilor.


1. Pentru a crea o linie perfecta pe pleoapa superioara, cu un creion sau eyeliner, trasati mai multe linii la baza genelor, incepand din coltul exterior al pleoapei superioare si apoi uniti-le.



2. Cand aplicati anticearcan, nu apasati. Zona din jurul ochilor este foarte sensibila si se poate inrosi. Aplicati cu o pensula sau cu degetul inelar, cu care se exercita o presiune mai mica prin apasare.

3. Intensificati nuanta de fard pentru ochi, folosind o pensula umezita. Un alt efect al acestei metode este rezistenta sporita a fardului de pleoape.



4. Daca doriti sa reduceti din intensitatea unui fard de pleoape deja aplicate, utilizati o pudra translucida si aplicati cu o pensula mai groasa, cu perii rotunjiti la capat.



5. Pentru o senzatie de luminozitate, aplicati un pic de  fard cremos auriu  in coltul intern al ochilor.



6. Pentru un machiaj ,,smoky-eyes’’ incalziti un creion kohl tinandu-l in palma, apoi apicati  pe pleoapa superioara si inferioara, fara sa va chinuiti sa fie o linie perfecta. Apoi intindeti cu grija creionul cu un betisor de urechi inmuiat in crema de ochi.


Sursa fotografii: www.cosmeticbeauty.ro

No comments:

Post a Comment