Sunday, April 28, 2013

Cum sa arati superb intr-o rochie sexy in 4 doar pasi


 

Daca trebuie sa mergeti la o petrecere sau un eveniment festiv si vreti sa purtati o rochie sexy, trebuie neaparat sa urmati 4 pasi care sa va faca pielea sa arate superb.


Exfoliere

Cu siguranta aveti acasa un exfoliant de corp sau o loofa. Dar de data aceasta incercati ceva nou:
Amestecati 8 linguri de miere, 2 linguri de zahar brun si sucul de la o lamaie, apoi aplicati produsul prin masaj 2-3 minute pe pielea umeda, la dus. Clatiti-va bine cu apa apoi stergeti-va pielea prin tamponare cu un prosop.

Impachetari cu mustar

Aceste impachetari sunt foarte bune pentru stimularea circulatiei si eliminarea apei retinute in tesuturi, mai ales in zona soldurilor, coapselor si abdomenului. Are efect in jur de 24 de ore.
Amestecati 2 linguri de mustar picant si 2 linguri de vodka si masati pe zonele cu retentie de apa. Apoi infasurati zonele respective cu folie de plastic. Ideal ar fi sa stati sub o patura, sa va incalziti. Dupa 15 minute puteti spala zonele tratate.

 

Unt de cocos pentru corp facut acasa



Ingrediente: 1 ceasca de ulei de cocos, 1 lingurita de vitamin E sub forma de ulei, cateva picaturi din uleiul esential preferat (optional).
Puneti toate ingredientele intr-un bol, fara sa topiti uleiul de cocos. Mixati 6-7 minute cu un blender setat la viteza ridicata , pana se transforma intr-o consistenta aerata.
Aplicati prin masaj pe tot corpul pentru hidratare.
Puneti produsul intr-un borcan de sticla inchis cu capac si pastrati la temperatura camerei pentru utilizari ulterioare.

Efect de stralucire corporal



Ingrediente: 3 lingurite de gel de aloe vera, 1 lingurita de sclipici foarte fin, 1-2 picatur1 de ulei esential preferat ( optional)
Amestecati gelul de aloe vera cu uleiul esential si apoi adaugati sclipici putin cate putin in timp ce amestecati.  
Aplicati pe piele prin miscari usoare de masaj.
Pastrati in-un vas de sticla cu capas, la temperature camerei.


Sursa text: www.thebeautygypsy.com
Sursa fotografii:www.pinterest.com

No comments:

Post a Comment