Friday, April 5, 2013

Secretele unui make-up perfect_tenul





Machiorii profesionisti au cu siguranta o serie de tehnici speciale prin care pot transforma o fizionomie, insa cateva din secretele lor le putem folosi si noi pentru obtinerea unui machiaj deosebit.

1. Inainte de a incepe machiajul, pulverizati pe fata apa de trandafiri. Aceasta confera tenului prospetime si calmeaza eventualele iritatii.
      


2. Pentru un aspect fara imperfectiuni, amestecati anticearcan cu crema hidratanta intr-o proportie de 1:3. O puteti folosi in jurul ochilor, nasului si pentru ascunde imperfectiuni ale pielii. Se absoarbe foarte usor si face pielea sa arate foarte bine. Sau utilizati produsele de corectare si neutralizare a imperfectiunilor.



3. Ati ramas fara anticearcan? Amestecati putina pudra translucida cu fond de ten lichid, pana obtineti o textura opaca.



4. Pentru a conferii pielii o luminozitate frumoasa, naturala, folositi iluminator inainte de fond de ten.



5. Aplicati mai intai un blush rezistent la transfer pe obraji, si abia apoi fondul de ten lichid sau crema nuantatuare, pentru a da obrajilor o nuanta frumoasa, care sa para naturala.


6. Aplicati fondul de ten cu o pensula speciala si apoi masati usor pana la absorbtie cu un buretel de machiaj.

7. Inainte sa aplicati anticearcanul, incalziti recipientul in palme. Va face ca produsul sa patrunda mai bine in piele si sa se intinda mai uniform.


8. Pudra este singurul produs de machiaj care se aplica cu o miscare de sus in jos. Aceasta miscare se realizeaza pentru a netezi firele de par facial, pe care in general nu le observam. Daca vreti sa obtineti un look usor bronzat dar natural, aplicati pudra bronzanta pe pometi, in loc de blush.



Sursa fotografii: www.cosmeticbeauty.ro

No comments:

Post a Comment