Sunday, April 28, 2013

Secretele unui make-up perfect - buzele



Machiorii profesionisti au cu siguranta o serie de tehnici speciale prin care pot transforma o fizionomie, insa cateva din secretele lor le putem folosi si noi pentru obtinerea unui machiaj deosebit.

Astazi va voi spune cateva trucuri cu privire la machiajul buzelor


1. Faceti un ruj opac sa reziste mai mult aplicand creionul pentru conturul buzelor ca o baza pe toata suprafata buzelor, inainte de a aplica rujul. Chiar daca stralucirea rujului va disparea in cateva ore, nuanta se va pastra mai mult timp.


2. Pentru a crea senzatia unor buze cu volum, aplicati un glos cu nuanta deschisa ca si contur, apoi colorati-le cu un gloss mai inchis la culoare. In timp nuanta inchisa se va diminua, dar buzele vor continua sa arate pline de volum si foarte senzuale.


3. Pentru a aplica un ruj inchis la culoare, incepeti prin a tampona usor buzele cu ruj, folosind degetul aratator si creand o pata de culoare. Apoi aplicati creionul de contur si abia la final rujul inchis la culoare. Astfel nuanta se va mentine mai mult pe buze.


4. Pentru a face ca rujul sa se aplice mai bine si sa reziste mai mult exfoliate si hidratati buzele inainte de aplicarea rujului. Aveti grija ca sa fie uscate atuci cand aplicati rujul, tamponandu-le inainte cu un servetel. Daca folositi un ruj rezistent la transfer, aplicati deasupra un luciu lichid sau strugurel, ca sa pastrati buzele hidratate.



Sursa fotografii: www.cosmeticbeauty.ro

No comments:

Post a Comment