Saturday, April 27, 2013

Secretele unui make-up perfect - genele



Machiorii profesionisti au cu siguranta o serie de tehnici speciale prin care pot transforma o fizionomie, insa cateva din secretele lor le putem folosi si noi pentru obtinerea unui machiaj deosebit.

Astazi va voi prezenta cateva tehnici pentru a avea gene superbe


1.Aplicati rimel maro in loc de negru pe genele de jos, chiar daca pe genele ploapei superioare aplicati rimel negru. Acest contrast scoate ochii in evidenta. Prea mult rimel pe genele de jos poate face ochii sa para cazuti.



2.Ca sa scoateti in evidenta intensitatea rimelului negru, aplicati putin rimel maro pe genele din coltul interior si exterior al pleoapei superioare. Astfel veti scoate in evidenta si genele mai mici.

3.Daca vreti gene spectaculoase, ondulati-le cu dispozitivul special pentru gene, apoi aplicati rimel rezistent la apa, care va mentine rezultatul mai mult timp. Aplicati apoi 2-3 straturi de rimel pentru volum si la final eliminate excesul cu peria pentru gene.


4.Daca vreti un efect si mai spectaculos, aplicati baza pentru alungirea genelor, apoi rimel pentru volum. Lasati baza sa se usuce inainte sa aplicati rimelul.



Sursa fotografii: www.cosmeticbeauty.ro

No comments:

Post a Comment